Forretningsbetingelser

1. NAVN; ADRESSE & TELEFONNUMMER: Giv om den adresse, hvortil dyrlægen skal komme. Du skal oplyse vejnavn, husnummer og postnummer (fx Hestevejen 12, 8800 Viborg). Disse oplysninger hjælper dyrlægen til hurtigt at finde vej via GPS.


Så vidt muligt bedes du også oplyse navn og adresse på hesteejeren, hvis en anden person end hesteejeren er rekvirent. Oplys også enten dit eget telefonnummereller telefonnummeret på kontaktpersonen.

2. DYRLÆGEN KAN IKKE ARBEJDE ALENE! Når vagtdyrlægen kommer frem til en syg hest på fx en rideskole, er det vigtigt, at der er en kontaktperson på stedet, der kan hjælpe dyrlægen med blandt andet at holde hesten.
Efter endt behandling skal der også være nogen til stede, der kan tage ansvar for hesten, indtil ejer er blevet underrettet om dyrlægebesøget.

Tilsvarende skal der være nogen til stede, som kan tage ansvaret for en eventuel akut indlæggelse på et hestehospital (vagtdyrlægen kan ikke selv beslutte, om en hest skal indlægges på et hestehospital, men har brug for ejers eller en kontaktpersons accept heraf)​

3. BETALING: Kontant betaling for vagtbesøg bliver mere og mere almindeligt som direkte konsekvens af mange ubetalte regninger for vagtbesøg.
Vagtdyrlæger under Danske Hestedyrlæger vil derfor i stigende omfang medbringe mobile dankortsterminaler, så dyrlægebesøget til private hesteejere kan afregnes på stedet i forbindelse med dyrlægebesøget Hvis du ønsker at betale med kontanter er det naturligvis også i orden.

Hvis du som rekvirent bestiller dyrlægebesøg på en anden hesteejers vegne, vil vagtdyrlægen normalt acceptere at sende en regning til hesteejeren. Sørg venligst for at have præcise ejeroplysninger klar til vagtdyrlægen, hvis disse oplysninger ikke allerede er givet til visitator. Du skal være opmærksom på at rekvirenten hæfter økonomisk for dyrlæge-besøget, hvis ejer ikke betaler sin regning​

DØGNTELEFON

86 600 940

Telefonkonsultation ved dyrlæge Anders Kragh på hverdage mellem kl 7-9.

Herefter tager vi telefonen i det

omfang vi er ledige. 

Ved akut behov for dyrlæge 

og dit opkald ikke besvares - 

læg da en besked eller prøv senere

 

ÅBNINGSTIDER:

​Mandag kl 7.00-16.00

Tirsdag kl 7.00-16.00

Onsdag kl 7.00-16.00

Torsdag kl 7.00-16.00 

Fredag kl 7.00-14.00

          

Udenfor åbningstiderne, i weekender og helligdage henvises på telefonen til vagttelefonen ved

Danske Hestedyrlæger på 70 23 22 10

​Firmainformation

AK Hestepraksis

CVR: 28637020

Adresseinformation

Bisballevej 40

8800 Viborg

Kontaktinformation