Betingelser i forhold til vagtbesøg

 1. NAVN; ADRESSE & TELEFONNUMMER: 

Giv om den adresse, hvortil dyrlægen skal komme. Du skal oplyse vejnavn, husnummer og postnummer (fx Hestevejen 12, 8800 Viborg). Disse oplysninger hjælper dyrlægen til hurtigt at finde vej via GPS.


Så vidt muligt bedes du også oplyse navn og adresse på hesteejeren, hvis en anden person end hesteejeren er rekvirent. Oplys også enten dit eget telefonnummereller telefonnummeret på kontaktpersonen.

2. DYRLÆGEN KAN IKKE ARBEJDE ALENE! 

Når vagtdyrlægen kommer frem til en syg hest på fx en rideskole, er det vigtigt, at der er en kontaktperson på stedet, der kan hjælpe dyrlægen med blandt andet at holde hesten.
Efter endt behandling skal der også være nogen til stede, der kan tage ansvar for hesten, indtil ejer er blevet underrettet om dyrlægebesøget.

Tilsvarende skal der være nogen til stede, som kan tage ansvaret for en eventuel akut indlæggelse på et hestehospital (vagtdyrlægen kan ikke selv beslutte, om en hest skal indlægges på et hestehospital, men har brug for ejers eller en kontaktpersons accept heraf)​

3. BETALING:

Som udgangspunkt afregnes vagtbesøget i forbindelse med besøget. Dette en direkte konsekvens af mange ubetalte regninger for vagtbesøg.

Hvis du som rekvirent bestiller dyrlægebesøg på en anden hesteejers vegne, skal du være opmærksom på, at det er din som rekvirent, der hæfter økonomisk for dyrlæge besøget.

DØGNTELEFON

86 600 940

Telefonkonsultation ved dyrlæge Anders Kragh på hverdage mellem kl 7-9.

Herefter tager vi telefonen i det

omfang vi er ledige. 

Ved akut behov for dyrlæge 

og dit opkald ikke besvares - 

læg da en besked eller prøv senere

 

ÅBNINGSTIDER:

​Mandag kl 7.00-16.00

Tirsdag kl 7.00-16.00

Onsdag kl 7.00-16.00

Torsdag kl 7.00-16.00 

Fredag kl 7.00-14.00

          

Udenfor åbningstiderne, i weekender og helligdage viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge

​Firmainformation

AK Hestepraksis

CVR: 28637020

Adresseinformation

Bisballevej 40

8800 Viborg

Kontaktinformation